Reddit Community Points folosind blockchainul Ethereum

Categories Insights
Reddit Community Points - Dapp dezvoltat pe blockchainul Ethereum

Vorbeam pe Facebook despre cum Reddit urmează să lanseze acest „program” pentru cei peste 430 de milioane de utilizatori: https://www.facebook.com/cryptoghidul/videos/3125861854090840/

Platforma, aflată în top 20 cele mai vizitate site-uri din lume, a anunțat că a lansat tokenuri pentru două dintre comunitățile sale: r/FortNiteBR și r/CryptoCurrency. Ambele comunități au peste 1 milion de utilizatori iar tokenurile se numesc:

  • „Moon” pentru comunitatea CryptoCurrency
  • „Bricks” pentru comunitatea FortNiteBR

Acestea se vor distribui utilizatorilor, în funcție de karma pe care o aveau pe cont înainte (sistemul actual al Reddit). Momentan, tokenurile le dau utilizatorilor privilegiul de a folosi emoji-uri sau GIF-uri atunci când lasă un comentariu.

De notat că aceste token-uri ERC20 sunt pe testnetul Rinkeby al Ethereum, dar s-au făcut declarații că vor fi mutate pe mainnet.

Mulți din spațiu caută acel „killer dapp” – o aplicație care să fie cu adevărat populară și care să crească valoarea rețelei. Încă nu a apărut, dar inițiativa celor de la Reddit este extrem de interesantă și merită urmărită în continuare.

De notat că Reddit a declarat că, după ce va fi mutată pe mainnet-ul ETH, ei vor să acopere toate costurile pentru gas. Puteți să urmăriți evoluția rețelei aici – https://reddit.dappradar.com/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *